PhotoLine 20.50 Crack with Serial Key Full Download

PhotoLine 20.50

PhotoLine adalah alat pengeditan grafik yang komprehensif yang dilengkapi dengan beberapa ciri menarik.Antara muka program ini biasa dan mudah dinaungi. Anda boleh menggunakan penyemak imbas fail atau “drag and drop” kaedah untuk mengimport gambar.

Ciri-ciri dan manfaat :

Jadi, anda boleh menggunakan alat pengeditan grafik asas, seperti pembesar, bulatan, lukisan vektor, pemetik warna, tanaman, teks, pemadam, topeng, sapu salib dan mengisi banjir.

Tetapi anda juga boleh menggunakan penapis (misalnya mengasah, kabur, kualiti, kamera digital, stylize) dan kesan (mis. Mozek, lampu, unjuran, emboss, kertas lusuh).

Di samping itu, anda boleh menggunakan fungsi undo, redo dan carian, mengezum masuk dan keluar, membolehkan mod piksel, menandakan nilai ekstrem, menukar susun atur dokumen (misalnya skala, putar, trim), membuat kod bar, menggabungkan lapisan aktif dengan latar belakang lapisan dan membuat pelarasan imej (contohnya warna invert, warna, tepu, keseimbangan warna).

Tambahan pula, anda boleh mengaktifkan PhotoLine untuk membuat fail sandaran semasa menyimpan dan meminta untuk bekerja dengan imej yang disimpan, mengkonfigurasi tetapan PDF (misalnya resolusi, teks dan mampatan imej), menggunakan kursor tetikus sistem, tetapkan warna kawasan telus, laraskan intensiti warna topeng, ubah resolusi skrin, dan banyak lagi.

Program penyuntingan grafik menggunakan jumlah sumber sistem yang sederhana, termasuk fail bantuan komprehensif dengan gambar untuk semua peringkat pengguna dan tidak membekukan atau crash semasa ujian kami. Kami sangat mengesyorkan PhotoLine kepada semua pengguna, terutama yang berpengalaman

Screen Shot :

PhotoLine 20.50

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.